8.8 C
De Bilt

Duurzame inkoopactie De Ronde Venen verlengd tot 1 augustus 2022

Sinds mei organiseert gemeente De Ronde Venen een grote inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Deze actie maakt het voor woningeigenaren mogelijk om voor een scherpe prijs hun woning te verduurzamen. Ruim 360 huiseigenaren deden al mee en plaatsten zonnepanelen, hybride warmtepompen of lieten hun huis isoleren. Om nog meer Rondeveners de kans te geven hun huis voordelig te verduurzamen is de actie met 1 maand verlengd tot 1 augustus 2022. Geïnteresseerden melden zich aan op www.winstuitjewoning.nl/de-ronde-venen.

Sinds de start van de inkoopactie vroegen al ruim 360 huiseigenaren 1 of meer maatregelen aan. De meeste inwoners zijn geïnteresseerd in zonnepanelen en hybride warmtepompen. Om nog meer huiseigenaren de kans te geven hun huis voordelig te verduurzamen is de actie verlengd tot 1 augustus 2022.

Door de stijgende grondstofprijs is HR++ glas iets duurder geworden

Deze prijsstijging geldt alleen voor inschrijvers na 30 juni 2022. Ondanks deze prijsstijging is de aankoop van isolatieglas nog steeds voordelig. Voor de aankoop van zonnepanelen, een hybride warmtepomp, vloerisolatie en spouwisolatie blijft de prijs gelijk.

De levertijd van hybride warmtepompen is langer dan normaal

Gemiddeld duurt het 6 tot 12 maanden voordat de hybride warmtepomp geleverd wordt. Dit komt door een grote vraag naar hybride warmtepompen in combinatie met een tekort aan grondstoffen. De levertijd voor zonnepanelen en isolerende maatregelen zijn wél gelijk gebleven.

Inschrijven

Door de verlenging doen Rondeveense huiseigenaren tot 1 augustus 2022 mee aan de inkoopactie. Inschrijven kan via www.winstuitjewoning.nl/de-ronde-venen. Na aanmelding neemt de installateur contact op voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken zij de mogelijkheden. Hierna ontvangt de huiseigenaar een offerte. 

Vragen over de inkoopactie?

Of problemen met aanmelden? Bel dan met de helpdesk van Winst uit je Woning. Dat kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via 023 583 69 36. Of stuur een e-mail naar info@winstuitjewoning.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio