16.2 C
De Bilt

Inloopavond aanleg rotonde Geesterweg

Over de aanleg van een rotonde op de Geesterweg wordt op dinsdagavond 7 maart vanaf 19.00 uur een inloopavond georganiseerd door de gemeente Uitgeest en aannemer KWS Infra. De avond vindt plaats in de hal van het gemeentehuis.

Rotonde Geesterweg

De Geesterweg is een drukke weg waarover dagelijks veel verkeer gaat. De geplande nieuwbouw van woningen in het centrumgebied en de ontwikkeling van twee kindcentra aan weerszijden van de Geesterweg, zorgen ervoor dat de verkeersveiligheid nog meer aandacht vraagt.

Daarom wordt een rotonde aangelegd op de Geesterweg ter hoogte van het centrumgebied (Castricummerweg – Melis Stokelaan). De voorbereidende werkzaamheden voor de verleggingen van kabels en leidingen starten vanaf april 2023. Na de zomer beginnen de werkzaamheden op de Geesterweg. Deze lopen door tot en met december 2023.

KWS Infra

Tijdens de inloopavond krijgen belangstellenden meer informatie over het ontwerp, de aanleg, de gevolgen voor het verkeer en de planning. Verschillende specialisten van KWS Infra en de gemeente zijn aanwezig om uitleg te geven. Bezoekers kunnen informatie ophalen, vragen stellen en reageren op de plannen.

De inloopavond start om 19.00 uur. De hal van het gemeentehuis blijft open tot 20.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Alle informatie en een actuele planning is ook vinden op de website: www.uitgeest.nl/centrumplan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio