15.1 C
De Bilt

Isolatieactie Aalsmeer en Kudelstaart van start

Aalsmeer Isolatieactie Aalsmeer en Kudelstaart van start. Denkt u na over het isoleren van uw woning? De gemeente Aalsmeer en het Regionaal Energieloket zijn gestart met een collectieve isolatie voor vloer-, bodem en spouwmuurisolatie. Zo kunnen inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart rekenen op een scherpe prijs, kwaliteit en maatwerk bij het isoleren van hun woning.

Wethouder Duurzaamheid Wilma Alink: “Isoleren is wat de mensen die er verstand van hebben een ‘no regret’ maatregel noemen: iets waar je geen spijt van kunt krijgen. Door te isoleren blijft een woning warm in de winter en koel in de zomer. Dat betekent prettiger wonen en minder energie verbruiken. Dus je bespaart op je energierekening en helpt gelijk het klimaat.”

Online informatieavond isolatieactie

Het Regionaal Energieloket organiseert op maandag 13 december een online informatieavond over de isolatieactie. U kunt zich aanmelden voor de informatieavond door op www.regionaalenergieloket.nl/aalsmeer te klikken op ‘Isolatieactie’ en vervolgens op ‘Aanmelden online informatieavond’. Aanmelden kan ook via deze link.

Makkelijk en voordelig energie besparen

De gemeente wil het inwoners makkelijk maken om energie te besparen. Op verzoek van de gemeente biedt het Regionaal Energieloket daarom gratis ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning. Indien u interesse heeft in de isolatieactie kunt u zich tot 24 januari 2022 inschrijven. Er komt dan een installateur bij u langs om te kijken of uw woning geschikt is voor isolatie. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een persoonlijke offerte. Daarna kunt u beslissen Voor deze isolatieactie is een ervaren isolatiebedrijf gekozen uit de regio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio