13.5 C
De Bilt

Jongen aangevallen en in kruis gestoken

Amsterdam – Op zaterdagmiddag 21 oktober werd een gewonde 15-jarige jongen door omstanders op het fietspad Ganzenhoefpad aangetroffen. Dit pad ligt parallel aan de Dolingadreef. De jongen blijkt slachtoffer van een steekincident. De recherche is nog op zoek naar getuigen.

Jongen in kruis gestoken

Omstreeks 17.15 uur loopt het slachtoffer op het trottoir naast het fietspad Ganzenhoefpad. Terwijl hij daar loopt, ziet hij een man onder de brug zitten. Het slachtoffer verklaart dat de man iets naar hem roept. De jongen reageert niet en loopt door. De man staat even later achter hem en geeft de jongen een duw. Het slachtoffer probeert de man een schop te geven waarop de man hem meerdere malen in zijn kruis steekt. De jongen valt hevig bloedend op straat.

Omschrijving van dader

Van de dader is bekend dat hij lichtgetinte huidskleur en een mollig postuur heeft. Hij wordt tussen de 1.65 -1.70 m. lang geschat. Hij heeft grijs haar met twee kalende inhammen. Hij sprak volgens het slachtoffer Arabisch.

Getuigenoproep

De politie wil graag spreken met getuigen van dit steekincident. Ook is de politie op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over de dader. Heeft u informatie over de zaak vul dan het onderstaande tipformulier in. Bellen kan met de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio