14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Maak kans op een gratis Energiebox bij een afspraak met energiecoach

Inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart kunnen een gratis energiebespaargesprek aanvragen en een energiebox winnen. Een energiecoach komt dan bij hen thuis om advies en tips te geven over hoe zij energie kunnen besparen. Onder alle afspraken in de maand mei worden 10 energieboxen ter waarde van € 40,- verloot. Maak dus snel een afspraak op bespaarafspraak.nl/aalsmeer.nl.

Sinds de zomer van 2022 is in gemeente Aalsmeer een team van 12 vrijwillige energiecoaches actief. Zij hebben hiervoor een training gevolgd en kunnen inwoners helpen bij besparen van energie. Inmiddels zijn de energiecoaches al bij bijna 150 huishoudens langs geweest om te helpen met energie besparen. Ook komende maanden zijn de energiecoaches beschikbaar voor een bespaargesprek. Bespaartips voor de verwarming zijn nu wat minder relevant, maar er blijven genoeg tips over om energie te besparen.

Kans op een Energiebox

Een afspraak met een Energiecoach in de maand mei is helemaal interessant met de Energiebox-actie. Onder alle adressen waar de Aalsmeerse energiecoaches in mei een afspraak voor een bespaargesprek hebben, worden namelijk in totaal 10 Energieboxen ter waarde van € 40,- verloot. Maak dus snel een afspraak en maak kans op een Energiebox gevuld met energiebesparende producten zoals LED-lampen, tochtband en radiatorfolie.

Iedereen in Aalsmeer en Kudelstaart kan een gratis energiebespaargesprek aanvragen met één van de energiecoaches. In dit een-op-een gesprek geeft de coach inzicht in de energiekosten en het energieverbruik. Hij kijkt samen met de bewoners waar energie te besparen is. Dat kan door kleine maatregelen te nemen, of dingen in huis net iets anders te doen. Denk aan het goed instellen van de thermostaat of het zo zuinig mogelijk gebruiken van apparaten als was- of afwasmachine. Vraag een energiebespaargesprek aan via bespaarafspraak.nl/aalsmeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio