3.6 C
De Bilt

Kom zingen bij Sola Re Sonare in Heemstede

Heemstede – Voor het concert dat het Heemsteedse ‘Vocaal ensemble Sola Re Sonare’ geeft op 3 november dit jaar in de kerk ‘Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen’ te Overveen, worden nieuwe leden gezocht. Deelname kan ook op projectbasis. Belangstellenden zijn welkom tijdens de repetities die steeds op woensdagavond plaatsvinden, van 20:00 tot 22:00 uur in de St Bavokerk, Herenweg 88 te Heemstede. vanaf woensdag 6 maart.

Sola Re Sonare

Tijdens het concert zullen we een programma uitvoeren met laatromantische muziek uit de periode 1860-1950, met werken van Edward Elgar, Jan Mul, Hendrik Andriessen en Gabriel Fauré (‘Messe de Requiem’ en ‘Cantique de Jean Racine’), met begeleiding door orgel en twee zangsolisten. ‘Sola Re Sonare’ is een gezellig en ambitieus kamerkoor met 18 leden, onder leiding van dirigent Joop van Goozen. Het repertoire van het koor is veelzijdig en avontuurlijk. Met begeleiding of a capella, van renaissance tot hedendaags. En altijd een mix van bekendere en minder bekende werken.

Sfeer proeven

Als je eens sfeer wilt proeven, kun je contact opnemen met secretaris Peter Arnoldy, via e-mail secretaris@solaresonare.nl of telefoon 06-42877176.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio