15.6 C
De Bilt

meedenk website gelanceerd door Gemeente Uithoorn

Uithoorn – Woensdag 20 juni lanceert de gemeente Uithoorn de website www.uithoorndenktmee.nl.  Op deze website kunnen inwoners van Uithoorn en De Kwakel meedenken over verschillende projecten die in de gemeente (gaan) spelen.

Gemeente vindt mening inwoners belangrijk

De gemeente Uithoorn hecht grote waarde aan de mening, ideeën en wensen van haar inwoners. Daarom lanceert de gemeente het meedenkplatform Uithoorndenktmee.nl. Op deze website kunnen inwoners van Uithoorn of De Kwakel meedenken over verschillende projecten. Zo kunnen inwoners nu al meedenken over de sfeer van het gebouw voor het nieuwe buurtcentrum Thamerdal. Ook kunnen ze ideeën aandragen voor de inrichting van het gebied er omheen. Op de site staan ook de projecten nieuwbouw Scheg/ ’t Buurtnest en Dorpshart aan de Amstel. Het aantal projecten wordt in de toekomst uitgebreid.

Afhankelijk van het project kunnen inwoners hun mening geven over bij voorbeeld ontwerpen, een stem uitbrengen of een idee plaatsen in de daarvoor bestemde ideeënbus.

Ook geeft de gemeente via de site achtergrondinformatie over een project waaronder de planning en worden bijeenkomsten aangekondigd.

Iedereen kan meedenken

Ieder project is anders en kent daardoor een eigen werkwijze en mate van ‘meedenken’. De gemeente geeft daarnaast over ieder project dat op de site staat, een nieuwsbrief uit. Om deze te ontvangen, moeten mensen zich hiervoor aanmelden. Hetzelfde geldt voor het meedenken. Door eenmalig een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken, kunnen inwoners stemmen op ontwerpen, ideeën indienen etc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio