12.7 C
De Bilt

Museum of Amsterdam Illusions heeft de deuren geopend

Amsterdam – Zowel volwassenen als kinderen zullen onder de indruk zijn van de optische illusions van het museum waar een wereld van spectaculaire 3D installaties te bewonderen is.

Na een groot succes in Hollywood is dit bijzondere concept nu ook in Europa te zien.
Elke installatie heeft zijn eigen fascinerende verhaal waarin de kijker de hoofdrol speelt. Bekende moderne kunstenaars geven hun eigen impressie over de Nederlandse cultuur, geschiedenis en mentaliteit.

3D instalaties

Een uniek museum met 3D installaties waar je alleen van kunt genieten maar ook waar je jezelf, je vrienden en je kinderen kunt fotograferen of laten fotograferen om deel uit te maken van deze bijzondere kunstwerken. Wie wil er niet op de foto met de Titanic of varen in een klompenboot in de Amsterdamse grachten? Ben je wel eens gesnapt bij een bankroof? Het is allemaal mogelijk in ons museum!
illusions
Leg iedere stap van je reis vast want Museum of Amsterdam Illusions is de ideale plek om Instagram en Facebook foto’s te maken. Het is daardoor niet alleen een offline project maar juist ook een online kunstuiting! Deel je ervaring op social media en krijg honderden likes!

Geen social media fan? Heb jij even geen gelegenheid om een rondvaart te maken in de grachten of de Keukenhof te bezoeken? Maak dat hier uw foto en verstuur hem als aanzicht kaart naar je vrienden!

Het museum is voor iedereen dichtbij. Slechts 25 minuten van Schiphol, wandelafstand vanaf het Centraal Station, midden in het centrum van Amsterdam, aan een van de meest typische Amsterdamse grachten.

Museumof Amsterdam Illusions

“Het format is uniek, – aldus Olga Plitko, algemeen manager van museum of Amsterdam Illusions, – Nederlanders krijgen een gelegenheid om opnieuw hun eigen land te ontdekken, terwijl buitenlandse bezoekers van een bijzondere attractie komen genieten. Wij zijn trots dat het hier niet alleen om entertainment gaat, maar dat ook het educatieve element niet wordt vergeten”.

illusions

Over ons

De Big Funny Corporation heeft al meer dan 100 museums in haar bezit. De grootste hiervan zijn in Los Angeles, Barcelona en ook nog acht Russische grote steden. Het totaal aantal bezoekers is meer dan 50 duizend per dag. Dit jaar besloot het bedrijf om meer aanwezig te zijn in Europa; het resultaat mag er zijn: Museum of Amsterdam Illussions!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio