14.7 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Nieuw webportaal ‘SamenleveninUitgeest’

Uitgeest – Sinds deze week is er een nieuw webportaal waar u informatie kunt vinden over alles op sociaal gebied: of het nu gaat om tips over zorg, maaltijdverzorging, consultatiebureau, inburgering, informatie over vrijwilligerswerk, verslavingszorg, gezond blijven voor ouderen, of de contactgegevens van een therapeut in de buurt. U vindt het op www.samenleveninuitgeest.nl, of op onze website via een druk op de knop ‘SamenleveninUitgeest’.

Ruim aanbod

Het webportaal is gevuld door organisaties die actief zijn op het brede gebied van welzijn en die u van dienst kunnen zijn. De regio waarbinnen u kunt zoeken, kunt u desgewenst breder instellen dan de grenzen van de gemeente. Zo krijgt u een ruimer aanbod te zien; dat reikt tot Bergen, Castricum en Heiloo. Daarvoor is bewust gekozen.

Geen internet?

Inwoners die geen gebruik (kunnen) maken van internet en daarbij ook geen hulp hebben van familie, buren of vrienden, kunnen contact opnemen met het Sociaal Team, tel. 0251 – 361145.

Uw organisatie vermelden

Heeft u een bedrijf of organisatie die inwoners ook kan helpen of ondersteunen en staat u nog niet vermeld in het webportaal? U kunt uw organisatie zelf aanmelden, via het digitale formulier in het webportaal. U kunt dan ook uw eigen informatie online bijhouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio