10.4 C
De Bilt

Nieuwe bedrijfsauto’s voor gemeentewerken

Texel – Maandag 5 maart heeft Robin van Sambeek namens van Sambeek Truckservice Texel twee nieuwe bedrijfsauto’s over gedragen aan Frank Kingma als verantwoordelijk wethouder van Gemeentewerken.

De dorpsmedewerkers van Oosterend hebben nu de beschikking over een nieuwe bestelauto, type Fiat Doblo, met open laadbak waarop zij gereedschap kunnen meenemen, maar ook groenafval en andere spullen mee kunnen vervoeren. Naast de gebruikelijke voorzieningen is achterop de auto een actieraam aangebracht voor de zichtbaarheid en veiligheid.

Nieuwe bedrijfsauto’s 

De 12 jaar oude auto van de kantonniers is vervangen door een vrijwel identieke nieuwe bedrijfsauto van het type Mercedes Benz. De kantonniers rijden dagelijks over Texel voor inspectie en herstel van o.a. de wegen en het straatmeubilair. Deze auto is een verhoogd en lang type met een op maat gemaakte inrichting, waardoor alle spullen die nodig zijn voor het dagelijkse werk meegenomen kunnen worden. Casper de Graaf heeft de inrichting verzorgd.

De levering van de voertuigen is na inschrijving van meerdere partijen gegund aan van Sambeek Truck service.
Wethouder Kingma is tevreden dat de gunning verleend kon worden aan een  plaatselijk bedrijf. Het toont volgens hem aan dat plaatselijke leveranciers in staat zijn om concurrerende aanbiedingen te doen tegen dezelfde kwaliteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio