14.7 C
De Bilt

Nozem en de Non kan activiteiten tot eind mei 2019 voortzetten

HEEMSKERK – De Nozem en de Non kan nog tot en met 31 mei 2019 in het pand aan de A. Verherentstraat 1 blijven. Eerder was overeengekomen dat dit tot 31 december 2018 het geval zou zijn.

Seizoen 2018- 2019

De planning van de verkoopprocedure van het gebouw aan de A. Verherentstraat 1 is bijgesteld en biedt ruimte om de huidige activiteiten te continueren tot en met 31 mei 2019. Burghout en Kabel, de exploitanten van de Nozem en de Non, zijn blij over de voortzetting van het gebruik. “We kunnen op deze manier tot het einde van het seizoen 2018-2019 doorgaan met activiteiten organiseren voor de Heemskerkers.

Voorwaarden

Als de voorwaarden voor de verkoop van het pand bekend zijn, zullen wij ook meedingen door het indienen van een bieding met een plan.” De voorwaarden, waaronder het pand in de verkoop gaat, worden op dit moment opgesteld door de gemeente. Een inloopbijeenkomst voor omwonenden en andere belangstellenden op 12 juni 2018 en een poll op Facebook en Instagram hebben al veel informatie opgeleverd over welke  voorwaarden gesteld gaan worden en hoe zwaar deze gaan wegen in het vaststellen van het beste plan voor dit pand.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio