15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Ondernemerspenning voor Luigi Prins

Burgemeester Elbert Roest heeft op donderdag 1 juni om 18.00 uur tijdens de opening van Landhuis Elswout een speciaal voor de gelegenheid ontworpen ondernemerspenning uitgereikt aan Luigi Prins. De ondernemerspenning is een onderscheiding voor zijn cultureel maatschappelijk ondernemerschap in de gemeente Bloemendaal en de regio.

Luigi Prins

De afgelopen 40 jaar heeft Prins met zijn bedrijf Cobraspen in Haarlem en omliggende gemeenten vele monumentale gebouwen en industrieel erfgoed gerestaureerd en voor de gemeenschap behouden. Daartoe behoren niet alleen de in het oog springende gebouwen, zoals het Landhuis Elswout, maar ook kleinere gebouwen die nu voor de inwoners van Haarlem en omliggende gemeenten als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Ondernemerspenning Luigi Prins. Foto: gemeente Bloemendaal

Ondernemerspenning

Prins is een betrokken ondernemer die zich heeft ingezet voor het cultureel historisch behoud van monumentale gebouwen in de gemeente en de provincie Noord-Holland. Een ondernemer met veel lef en visie, die de oude historie laat herleven en nieuwe invulling geeft aan historische en culturele panden en gebieden waar men nog jaren van kan genieten.

Ondernemerspenning Luigi Prins. Foto: gemeente Bloemendaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio