12.2 C
De Bilt

Ontdek de culinaire hotspots van Haarlemmermeer

Haarlemmermeer Tien dagen lang, van donderdag 16 t/m zondag 26 februari, kan iedereen op een smakelijke ontdekkingsreis door Haarlemmermeer. Tijdens Ontdek Culinair Haarlemmermeer hebben de deelnemende horecagelegenheden een speciaal aanbod samengesteld. Van heerlijke lunches tot luxe diners en van gezellige cafés tot unieke restaurants; in Haarlemmermeer is het allemaal. Check visithaarlemmermeer.nl voor alle mogelijkheden.

De deelnemende restaurants bieden in deze tien dagen een leuk kennismakingsmenu of actie aan. Bijvoorbeeld een heerlijke lunchplank, een gratis glas bubbels bij binnenkomst of een driegangenmenu voor een speciale prijs. Hoe leuk is het om echt verrast te worden door een horecagelegenheid in de eigen buurt? Ook staan er een aantal bijzondere hotels tussen de acties. Zo kun je zien waar je als niet-hotelgast ook welkom bent om lekker te komen eten.

Unieke locaties

Haarlemmermeer is bij uitstek de plek waar mooie restaurants zijn gevestigd op unieke locaties. Zo zijn er restaurants in forten van de Stelling van Amsterdam, restaurants in oude gemalen die hebben geholpen met het leegpompen van de Haarlemmermeerpolder en restaurants in andere monumentale panden, aan het water of in het bos. Het aanbod is zeer gevarieerd, van luxe dineren tot gezellig borrelen. Er is voor ieder wat wils!

Ontdek Culinair

Benieuwd naar de deelnemende restaurants, of direct reserveren? Ga naar visithaarlemmermeer.nl/culinair voor het volledige aanbod van deelnemende restaurants en Ontdek Culinair Haarlemmermeer

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio