18 C
De Bilt

Ontdek de leukste uitjes voor kinderen in Haarlemmermeer! 

Haarlemmermeer is een grote gemeente waar voor iedereen genoeg te beleven is. Om inwoners en bezoekers kennis te laten maken met de leukste uitjes voor kinderen organiseert Visit Haarlemmermeer samen met haar partners een evenementenweekend. Tijdens het weekend van 20 en 21 april kan iedereen op een laagdrempelige manier het aanbod van ruim vijftien partners ontdekken.

Een voorbeeld uit het aanbod is “Footgolf voor Kids”; een combinatie van voetbal en golf die zorgt voor veel speelplezier. Ook kan het Historisch Museum gratis worden bezocht. Hier kunnen kinderen meer leren over de rijke geschiedenis van de regio. Voor de creatieveling is er een weefworkshop bij de Weefboutique, waar kinderen hun eigen unieke creaties kunnen maken.

En voor de avonturiers is er een speciaal kennismakingsaanbod bij Boulderhal de Fabriek, waar de klimvaardigheden worden getest op de uitdagende routes. Andere deelnemende partners zijn De Olmenhorst, Klimpark 21, verschillende forten van de Hollandse Waterlinie, Jeugdland Nieuw-Vennep, JumpSkillz Hoofddorp en Cpunt.

Overzicht kinderuitjes

Bovenstaande is slechts een greep uit het aanbod van activiteiten. Een volledig overzicht van alle leuke kinderuitjes in het campagneweekend is te vinden op: www.visithaarlemmermeer.nl/kinderuitjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio