9.8 C
De Bilt

Gemeente Oostzaan: tot 10 januari aanmelden voor duurzame inkoopactie

De gemeente Oostzaan startte begin november met een grootschalige inkoopactie voor energiebesparende maatregelen zoals vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas in samenwerking met Winst uit je woning. Begin november ontvingen alle woningeigenaren met een grondgebonden koopwoning een brief van de gemeente met informatie over deze actie. Wilt u nog meedoen? Schrijf u dan voor 10 januari 2021 in op www.winstuitjewoning.nl/oostzaan.

Aantrekkelijke prijzen Oostzaan

Door de grootte van het project en de efficiënte aanpak is het mogelijk kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Hierdoor kunnen de investeringen nog sneller terugverdiend worden.

Energiebesparende maatregelen

Het aanbod in de brief is speciaal gericht op het bouwjaar van de woning. In de brief staat welke maatregelen waarschijnlijk interessant zijn voor uw woning. Het gaat om de volgende maatregelen:

  • Spouwmuurisolatie: lage investering en snel terugverdiend
  • Vloerisolatie: meer wooncomfort op de begane grond
  • Isolatieglas: minder tocht en lagere energielasten
  • Optimaliseren van de CV installatie
  • Hybride warmtepomp: tot 20% besparen op de energierekening

Bij aanvragen voor spouw- en/of vloerisolatie offertes komt de adviseur bij u langs om te onderzoeken en u een onafhankelijk advies te geven. Voor het bezoek van deze adviseur betaalt u € 29,-

Tot 30% subsidie bij twee isolatiemaatregelen

Huiseigenaren die twee of meer isolatiemaatregelen afnemen, kunnen van de rijksoverheid tot maximaal 30% subsidie krijgen op de kosten. Alle aangeboden isolatiemaatregelen binnen deze inkoopactie voldoen aan de subsidie eisen.

Bewoners met vragen kunnen bellen met de Servicedesk van Winst uit je woning op 023-5836936. Inschrijven voor de actie kan via www.winstuitjewoning.nl/oostzaan

Zonnepanelenactie verlengd

U kunt ook nog meedoen aan de inkoopactie voor zonnepanelen. Deze inkoopactie van de gemeente Oostzaan is verlengd tot 31 maart 2021. Meld u aan voor een vrijblijvende offerte bij www.duurzaambouwloket.nl/actieoostzaan of bel met 072-7433956.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio