5.7 C
De Bilt

Open dag MFA De Scheg een succes

Uithoorn – Zaterdag opende MFA De Scheg de deuren voor een open dag waarbij iedereen welkom was. En die uitnodiging werd graag aangenomen. Samen met alle sportaanbieders en bezoekers waren zo’n 300 mensen aanwezig. Ook de leden van de gemeenteraad kregen tijdens een rondleiding de gelegenheid het moderne, lichte en duurzaam gebouwde pand te bewonderen.

MFA De Scheg

De verenigingen nodigden met korte clinics uit om kennis te maken met sporten als badminton, honk- en softbal, volleybal of zaalvoetbal. In de verhuurbare ruimtes boven kon er onder andere geproefd worden van jeugdtheater, dans, salsa en yoga. En natuurlijk was de bar van het Sportcafé en buurtkamer De Waard open voor een hapje en drankje. Wie ideeën of wensen had voor een activiteit in de buurtkamer kon die in de ideeënbus kwijt. Kortom, een geslaagd inkijkje in alle mogelijkheden die MFA De Scheg biedt. Mogelijk volgt een tweede open dag verderop in het jaar.

Jamtastic
Jamtastic – Foto: gemeente Uithoorn

MFA staat voor multifunctionele accommodatie. MFA De Scheg is dan ook op vele manieren een mooie aanwinst voor de wijk Zijdelwaard en voor de gemeente Uithoorn. De moderne dubbele sporthal is geschikt voor trainingen en competitiewedstrijden. Buurtkamer De Waard is een gezellige plek voor de wijk voor een kop koffie en een praatje, maar ook voor activiteiten. Zo maakt bijvoorbeeld de Wereldkeuken, de bridgeclub en het Repaircafé al gebruik van deze ruimte. Ook een ruimte huren? Meer informatie en prijzen vindt u op www.vindjeruimte.nl onder MFA De Scheg.

De bouw van MFA De Scheg is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Leefomgeving Schiphol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio