Open Monumentendagen Haarlem: plan uw bezoek!

Haarlem – Op zaterdag 11 en zondag 12 september zijn de Open Monumentendagen. U kunt dan, op afspraak, verschillende monumenten in Haarlem van binnen bekijken, waaronder ons historische stadhuis. Vanwege de coronamaatregelen moet u zich wel vooraf aanmelden.

Maximaal 50 mensen per half uur

Het stadhuis is te bezoeken op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Per tijdvak van een half uur mogen er maximaal 50 mensen naar binnen. Er is een looproute uitgestippeld langs onder andere de Gravenzaal, de Schepenkamer en de Librije. Op de route staan vrijwilligers die u meer kunnen vertellen over de historie van het stadhuis en die vragen kunnen beantwoorden. Dit jaar zijn ook de Refter en de raadzaal weer te bezoeken.

Aanmelden bezoek Haarlem op Open Monumentendagen

Aanmelden voor een tijdvak kan via de website van de Open Monumentendagen. U vindt hier ook een overzicht van de andere monumenten die u kunt bezoeken. Als u zich aanmeldt, krijgt u een bevestiging. Die moet u laten zien aan de beveiliger bij de deur (op uw telefoon of uitgeprint op papier.

Meer informatie vindt u op www.openmonumentendag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img