9.8 C
De Bilt

Oud papier Kudelstaart voor 21.00 uur opgehaald

Kudelstaart – De avondklok heeft gevolgen voor het ophalen van oud papier in Kudelstaart. Deze maand halen de vrijwilligers van korfbalvereniging VZOD het papier op. Ook zij moeten weer om 21.00 uur binnen zijn en zullen daarom op 5 februari eerder beginnen en eerder stoppen met het ophalen van oud papier.

Oud papier ophalen

De vrijwilligers zetten alles op alles om al het oud papier op te halen. U kunt ze helpen door het papier voor 17.30 uur aan te bieden op de gebruikelijke plek. Mocht het zo zijn dat door tijdgebrek uw papier niet opgehaald kan worden, wordt dit op zaterdagochtend gedaan. Voor de meest actuele informatie kunt u terecht op de Facebookpagina van Stichting Supporting Kudelstaart: https://www.facebook.com/stichtingsupportingkudelstaart

Milieustraat

U kunt het papier ook altijd bij de milieustraat in Rijsenhout inleveren, op de Aarbergerweg 41. De milieustraat is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Hier kunt u behalve uw grofvuil ook uw andere afvalsoorten gescheiden aanbieden. Materialen worden op die manier gerecycled en blijven zo in de kringloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio