-2.1 C
De Bilt

Stap over op duurzame energie met zonnepanelen in Heemskerk

HeemskerkAl eerder hebben huiseigenaren in gemeente Heemskerk de stap gezet om zonnepanelen aan te schaffen. Uw woning klaar maken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl u uw energierekening naar beneden ziet gaan. De succesvolle, gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen gaat in gemeente Heemskerk weer van start.

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Heemskerk ondersteunt deze actie.

Installateurs van zonnepanelen

Er is een gezamenlijke inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor u op maat maken. Zij bieden u alle drie dezelfde lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat. Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Deelname

U kunt zich tot 30 april 2021 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat wanneer u zich inschrijft.

EcoHeemskerk

In Heemskerk wordt de actie gesteund door de lokale energiecoöperatie EcoHeemskerk. Iedereen die gebruik maakt van het actieaanbod wordt gratis lid van EcoHeemskerk voor de periode van één jaar. Voor meer informatie zie www.ecoheemskerk.nl.

Bewonersavonden

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? U kunt meekijken, meeluisteren en vragen stellen tijdens onze online informatieavonden. Deze live-uitzendingen kunt u volgen via uw computer, tablet of smartphone en vinden plaats op:

– Dinsdag 26 januari om 20.00 uur

– Donderdag 28 januari om 20.00 uur

– Woensdag 3 maart om 20.00 uur

U kunt de uitzending alleen volgen wanneer u zich vooraf aanmeldt via www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio