15.7 C
De Bilt

Project Groen in de Buurt houdt afsluitende bijeenkomst op 17 mei in Heiloo

Heiloo – Woensdagavond 17 mei is de afsluiting van het project ‘Groen in de Buurt’. Iedereen is van harte welkom op deze avond. Wie zelf een idee heeft voor een groene buurt, kan hier inspiratie opdoen. Het afgelopen jaar hebben zes bewonersgroepen in Heiloo de handen uit de mouwen gestoken om hun buurt een beetje groener, klimaatadaptiever en mooier te maken. Zij zijn momenteel nog druk bezig met het aanplanten van de laatste bomen, struiken en bloemen.

Rondleiding

Tijdens de afsluitende bijeenkomst worden tips en ervaringen gedeeld. Aanwezigen krijgen een rondleiding op het nieuwe vergroende schoolplein van Kindcentrum de Duif. Antoine Tromp, wethouder groen, neemt ook deel aan de avond.

Project Groen in de Buurt

In het project werken de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland, Landschap Noord-Holland en IVN Noord-Holland samen met de gemeente Heiloo om groene buurtinitiatieven te steunen. Zij stellen budget, advies en materiaal  beschikbaar.

Kom langs!

Voor wie zelf een idee heeft om een wijk groener en mooier te maken, is dit dé kans om inspiratie op te doen. Het project Groen in de Buurt krijgt namelijk een vervolg in Heiloo. Kom langs op 17 mei bij de Wilibrorduskerk (Westerweg 267), waar om 19.00 uur de rondleiding van project Hoog en Laag start. Inloop vanaf 18.45 uur. Aanmelden kan via minella@mnh.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio