15.1 C
De Bilt

Provinciaal Sportdebat 2023 bij Koninklijke HFC in Haarlem

De provinciale lijsttrekkers gaan tijdens het Provinciaal Sportdebat 2023 in discussie over de rol van de provincie bij het laagdrempelig en toekomstbestendig maken van sport en bewegen voor elke Noord-Hollander. VVD, GroenLinks, PvdA, D66, CDA, JA21, CU en BBB zijn in het politieke panel vertegenwoordigd.

Voorafgaand aan de Provinciale Statenverkiezingen organiseert Team Sportservice het Provinciaal Sportdebat 2023 bij voetbalvereniging Koninklijke HFC in Haarlem. Op woensdag 15 februari, van 20.00 tot 22.15 uur discussiëren provinciale lijsttrekkers over de kansen die sport en bewegen bieden voor de provincie Noord-Holland. Elke Noord-Hollander heeft recht op een leven lang sporten en bewegen, iedereen is dan ook welkom tijdens het debat. Laat hierbij ook jouw stem horen!

Sportdebat

Ga met de provinciale lijsttrekkers in gesprek over onder andere:
• Sterke sportverenigingen in wijken en kernen
• Toegankelijk en inclusief sport en beweegaanbod
• Gezond en vitaal in beweging
• Duurzame voorzieningen en beweegvriendelijke leefomgeving

Het programma Gespreksleider: Lennart Booij 19.30u Ontvangst 20.00u Inleiding door Marjan Olfers 20.30u Ronde 1: Huidig sportbeleid in de provincie 21.15u Pauze 21.30u Ronde 2: De komende Statenperiode 22.15u Slot en borrel

Meer informatie en aanmelden

Het debat is voor iedereen vrij toegankelijk. Meer informatie en aanmelden via: www.teamsportservice.nl/actueel/nieuws/sportdebat-2023/
Locatie: Sportcomplex Kon. HFC, Emauslaan 2, Haarlem.
Contact: sportdebat@teamsportservice.nl. Het Sportcomplex ligt op 15 minuten lopen van NS–station Heemstede-Aerdenhout. Bij het sportcomplex is voldoende parkeergelegenheid.

Onderdeel van SportcampagneNL

Sportdebat maakt deel uit van SportcampagneNL: Platform Ondernemende Sportaanbieders, NOC*NSF, Maatschappelijke Organisatie in de Sport, Sportkracht12, Vereniging Sport en Gemeenten en Team Sportservice. Met medewerking van: Mulier Instituut en Kenniscentrum Sport & Bewegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio