4.1 C
De Bilt

Zandvoort stond op zijn kop door de Jumbo Racedagen

Zandvoort – Afgelopen weekend vonden voor de vierde keer de Jumbo Racedagen plaats op het circuit van Zandvoort, waar veel mensen op afkwamen. Natuurlijk kwamen veel bezoekers speciaal voor Max Verstappen, die het weekend in actie kwam.

Racedagen op Zandvoort

Er waren veel dingen te doen en te zien afgelopen weekend op het circuit van Zandvoort tijdens de Racedagen, er vonden verschillende racen plaat waar onder de Ladies GT race waar verschillende BNNers mee deden. Ook gaven Max Verstappen en Pieri Gasly verschillende demo`s op de baan en natuurlijk mochten de donuts niet ontbreken.

Grote podiumpresentatie

Over de twee dagen werd ook de grote podiumpresentatie gehouden met Olav Mol, Max Verstappen en Pieri Gasly. Er konden volop vragen worden gesteld aan de coureurs en natuurlijk was een foto maken zo dichtbij een mooi persmoment.

Veel bezoekers

De afgelopen dagen zijn de Racedagen druk bezocht, Er kwamen ongeveer 100.000 bezoekers per dag op af. Verder is het evenement rustig verlopen. Wat er volgende jaar precies staat te gebeuren, nu de Formule 1 naar Nederland komt, is nog niet echt duidelijk. Uiteraard zal het een groot spektakel worden waar dit weekend dan mooi op kan aansluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio