14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Sociaal & Culinair Haarlem 2023: Maak kennis met de sociale en culinaire kant van Haarlem

Sociaal & Culinair Haarlem 2023 vindt op 4 juni tussen 13.00 en 17.00 uur plaats op de Nieuwe Groenmarkt. Dit sociale evenement krijgt dankzij een geslaagde eerste editie in 2022, dit jaar een vervolg. Het is een samenwerking van meer dan 14 organisaties en velen vrijwilligers die koken voor en met alle Haarlemmers. Vanuit hun hart maken de vrijwilligers diverse hapjes en gezonde gerechten. Om gezellig samen te komen.

Haarlemmers zijn bekend met Culinair Haarlem, dat al jaren plaatsvindt in augustus op de Grote Markt in Haarlem. Samen met vrienden en familie aan een gevulde tafel eten is een mooie traditie. Bij bruiloften, verjaardagen en tuinfeestjes, in alle culturen kom je het samen eten tegen. Tegelijk is het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.

Foto-onderschrift: Ron Mudde en Floortje van der Werff in Huis van de Wijk DaVinci Foto van Dock Haarlem

In Haarlem koken flink wat vrijwilligers en organisaties voor en met elkaar voor alle Haarlemmers. Vooral voor die mensen die niet zomaar kunnen terugvallen op familie of vrienden. Ze hebben soms zelfs niet genoeg geld voor hun dagelijkse maaltijd. Samen met anderen eten is ook dan het mooiste wat er is. Het evenement wijst de weg naar de vele mooie plekken in Haarlem, waar je terecht kunt voor een goede, gezellige en betaalbare maaltijd.

Wees Welkom!

Sociaal & Culinair Haarlem 2023

Datum & tijd: 4 juni 2023, 13:00 uur – 17:00 uur

Locatie: Nieuwe Groenmarkt, Haarlem

Kosten: gratis entree, diverse hapjes proeven met stempelkaart van 3 of 5 euro

Kom langs, kom proeven en maak kennis met de Sociale & Culinaire kant van Haarlem

Sociaal & Haarlem Culinair 

is een samenwerking van SSHO, Stem in de Stad, De Baan, Roads, diaconie Haarlem, Buurts, de Antonius Gemeenschap en nog meer. Vorig jaar op 7 augustus 2022, vlak voor Haarlem Culinair, vond de eerste editie van Sociaal & Haarlem Culinair plaats. Wegens succes krijgt het evenement dit jaar een vervolg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio