9.8 C
De Bilt

Solar project bekijken bij DJ Middelkoop & Zn. verzet naar 28 juni, 12:00 -13:30

Nieuw-Vennep,  – DJ Middelkoop en Solar Investments DESE, een joint venture tussen Croonwolters&Dros en Switch Energy B.V., zijn een bijzondere samenwerking aangegaan voor een groot solar project. De logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep heeft zijn bedrijfsdak beschikbaar gesteld voor de opwekking van duurzame energie. Om onderhoudswerkzaamheden aan het dak de komende vijftien jaar uit te sluiten, is deze geheel vervangen. Hierna zijn de zonnepanelen geïnstalleerd. Dit solar project bovenop het dak van DJ Middelkoop levert een constante productie van duurzame energie op, welke door de logistiek dienstverlener zelf wordt gebruikt. De samenwerking tussen beide partijen is afgesloten voor vijftien jaar.

Uitnodiging

Helaas hebben we in verband met de weersvoorspelling het event van morgen een week verzet. Het weerbericht is dusdanig slecht dat het bekijken van de zonnepanelen via een hoogwerker niet 100% veilig kan zijn.

U bent van harte uitgenodigd om dit bijzondere solar project van DJ Middelkoop en Solar Investments DESE op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid van bovenaf te komen bekijken op donderdag 28 juni. Er zal een hoogwerker aanwezig zijn, zodat u zelf een blik kunt werpen op het dak.

  • Datum: Donderdag 28 juni 2018
  • Tijd: 12.00 uur – 13.30 uur

Locatie: Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, Lireweg 3, 2153 PH Nieuw-Vennep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio