15.8 C
De Bilt

Voordracht van Stijn Nijssen als wethouder van Oostzaan

De VVD-fractie van Oostzaan is verheugd om aan te kondigen dat Stijn Nijssen wordt voorgedragen als nieuwe wethouder van de gemeente Oostzaan. Deze voordracht volgt op het vertrek van Rosemarijn Dral, die onlangs haar nieuwe rol als lid van de Tweede Kamer heeft aanvaard.

Stijn Nijssen

Stijn Nijssen begon zijn politieke carrière in 2018 als lid van de stadsdeelcommissie Amsterdam Oost. In 2019 trad hij aan als duo-raadslid in de Amsterdamse gemeenteraad, en na de verkiezingen van 2022 werd hij eerst tijdelijk gemeenteraadslid, om daarna vast lid te worden. Gedurende zijn tijd als volksvertegenwoordiger hield Stijn zich bezig met belangrijke portefeuilles zoals ruimtelijke ordening, duurzaamheid, economische zaken en afval en reiniging.

Naast zijn politieke activiteiten heeft Stijn Nijssen de afgelopen tien jaar gewerkt als interim project- en teamleider voor diverse ministeries en gemeenten. Hij heeft zich gespecialiseerd in thema’s als energie, duurzaamheid, en openbare orde en veiligheid. Als adviseur openbare orde en veiligheid heeft Stijn onder andere gewerkt aan het tegengaan van kraken en het opzetten van een landelijke aanpak tegen drugscriminaliteit onder jongeren.

Stijn staat bekend om zijn plezierige en toegankelijke werkhouding, een belangrijke eigenschap voor het soepel integreren in de nieuwe organisatie en het effectief opereren onder de huidige omstandigheden.

Stijn Nijssen: “Ik heb enorm veel zin in dit nieuwe avontuur en ik ben blij al veel leuke nieuwe collega’s en Oostzaners te hebben ontmoet. Ik kijk er naar uit om voor Oostzaan aan de slag te gaan!”

De Oostzaanse VVD is trots dat Stijn Nijssen bereid is gevonden om deze belangrijke rol op zich te nemen. Wij kijken uit naar een constructieve en succesvolle samenwerking met Stijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio