23.8 C
De Bilt

Tiebies wint IJmond Werkt! Award 2017

Heemskerk – Tiebies Landbouwmechanisatie en Intern Transport uit Heemskerk heeft op 14 november de IJmond Werkt! Award 2017 terecht in de wacht gesleept. Er werken vijf monteurs, waarvan drie afkomstig zijn van IJmond Werkt!

Werk naar vermogen bij Tiebies

Tiebies biedt deze drie monteurs met een arbeidsbeperking betaald werk naar vermogen en laat zo zien dat ook een klein bedrijf een grote bijdrage kan leveren aan het in dienst nemen van werknemers met een arbeidsperking.

Landbouwmachines

Het bedrijf is specialist in onderhoud en reparaties van vrijwel alle landbouwmachines. Daarnaast zijn ze dealer van een legio topmerken en hebben ze ook machines te huur. Tiebies wordt gerund door de broers Berry en John Tiebie. Het is een echt familiebedrijf. Er werken vijf monteurs waarvan drie monteurs afkomstig zijn van IJmond Werkt!.

Monteurs prima op hun plek

Bij het sluiten van de IJmond Werkt! garage in 2016  heeft IJmond Werkt! drie opgeleide monteurs overgedragen aan het landbouwmachinebedrijf. Een jobcoach van IJmond Werkt! heeft de afgelopen maanden de monteurs begeleid en heeft hen zien ontwikkelen tot  zelfstandig opererende monteurs. De monteurs  geven aan dat zij zich prima op hun plek voelen binnen het bedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio