22.7 C
De Bilt

Timpaan reikt Smartcertificaat voor betaalbaar wonen uit aan gemeente Uithoorn

Onlangs is de het zogenoemde Smartcertificaat uitgereikt aan wethouder Ferry Hoekstra van de gemeente Uithoorn. Het certificaat werd met veel enthousiasme ontvangen. Het is uitgereikt naar aanleiding van de realisatie van nieuwbouwproject De Kleine Weelde met daarin 24 betaalbare Smartwoningen van ontwikkelaar Timpaan.

Certificaat voor Smartwoningen

De Smartwoningen zijn speciaal ontwikkeld voor de groeiende groep een- en tweepersoonshuishoudens, zoals starters en singles. Met prijzen vanaf € 199.900,- vrij op naam kon de verkoop rekenen op grote belangstelling. Zo wordt voorzien in passende woningen voor de gemeente. De bewoners wonen er met veel plezier. “Het resultaat mag er zijn. Op kleinschalige wijze is het gelukt woonruimte voor starters toe te voegen met een mooie inpassing in het landschap”, aldus Ferry Hoekstra, wethouder Wonen.

De Kleine Weelde
De Kleine Weelde – Beeld: gemeente Uithoorn/Timpaan

Smartwoning

De rug-aan-rugwoningen zijn circa 68 m2 GBO(gebruiksoppervlakte) groot en hebben een ruime woonkamer met open keuken en één slaapkamer. De woningen zijn een eigen concept van Timpaan. Vastbouw is de vaste bouwpartner van de Smartwoning. Zo waarborgen we de kwaliteit van de woning. Kijk voor meer informatie over het concept op www.smartwoningen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio