15.8 C
De Bilt

Uitreiking Rondeveense Topper dit jaar in unieke vorm

De Ronde Venen – Precies een jaar geleden werden er tijdens de eerste editie van de Rondeveense Topper, meerdere kinderen in het zonnetje gezet. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden, onder luid applaus van vrienden en familie, de jeugdlintjes voor de eerste keer uitgereikt.

Andere invulling, maar bijzonder

De feestelijke uitreiking van dit jaar zou oorspronkelijk vandaag plaatsvinden. Helaas moest er vanwege de huidige coronamaatregelen voor een aangepaste vorm gekozen worden. Maar niet getreurd: de invulling wordt dan wel anders, toch wordt deze editie heel bijzonder. 

Lintje voor kinderen

De kinderen die in aanmerking komen voor het jeugdlintje, vormen door hun maatschappelijke inzet een inspirerend voorbeeld voor anderen. Juist in deze lastige tijden willen wij hier volop aandacht aan besteden en dit aan niemand voorbij laten gaan. De kinderen die dit jaar een jeugdlintje ontvangen, willen wij ondanks de huidige maatregelen, op een unieke manier verrassen. Zij krijgen hun Rondeveense Topper thuis uitgereikt.

Rondeveense Toppers van dit jaar

Vanaf volgende week worden de jeugdlintjes uitgereikt. U kunt deze speciale momenten wekelijks volgen via onze gemeentelijke media. Houd onze website, sociale media kanalen en de gemeentepagina vanaf volgende week daarom extra goed in de gaten. 

Meer weten

Alle informatie over het jeugdlintje vindt u via www.derondevenen.nl/rondeveensetopper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio