16.3 C
De Bilt

Unique Arts expositie van De Hartekamp Groep in Stadhuis

Beverwijk – In de publiekshal van het Stadhuis exposeert Unique Arts met landschappen, vogels en fantasiedieren, een selectie van ‘eerlijke kunst’ door de deelnemers. Unique Arts is onderdeel van De Hartekamp Groep, gevestigd bij Leerwerkbedrijf Werken is Meedoen (WIM).

Unique Arts

De expositie is te zien vanaf maandag 6 november 2017 tot vrijdag 5 januari 2018.
Bij WIM kunnen doen cliënten van de Hartekamp Groep en leerlingen van Heliomare werkvaardigheden op als opstap naar een plek op de arbeidsmarkt, want Werken is Meedoen! WIM biedt een veilige plek om te werken en te leren, onder begeleiding van professionals. De deelnemers aan ‘Unique Arts’ maken schilderijen, tekeningen en etsen. Deze worden ook verwerkt tot prachtige grafische producten zoals ansichtkaarten en kalenders.

Eerlijke kunst

De ‘outsiders art’, zoals de kunststroming van de deelnemers aan Unique Arts heet, wordt zeer gewaardeerd vanwege zijn vrolijke uitstraling. De onderwerpen spreken direct tot de verbeelding; er is niets ingewikkelds of gekunstelds aan: het is eerlijke kunst. Speciaal voor deze expositie is een selectie gemaakt van de meest sfeervolle werken uit de collectie van Unique Arts: landschappen, vogels & fantasiedieren. De cliënten werken met verschillende technieken. De meeste schilderijen zijn gemaakt met acryl en een enkele met aquarel, wateroplosbaar pastelkrijt of stukjes gescheurd papier. Meer informatie over Unique Arts via telefoonnummer 0251-285850.

Kom langs

U kunt de schilderijen van ‘Unique Arts’ van de Hartekamp Groep bekijken tijdens openingsuren in de publiekshal van het Stadhuis, Stationsplein 48 in Beverwijk. U bent van harte welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio