31.4 C
De Bilt
vrijdag, 12 augustus 2022

Urban Fabric Development nodigt buurt uit voor informatiebijeenkomst Veerdijk

Wormer – Urban Fabric Development nodigt alle buurtbewoners, belanghebbenden en mensen met interesse uit voor een informatieavond over de herontwikkeling van Veerdijk 44 in Wormer. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 september in De Stoomhal en start om 19:30u.

Analyse naar de dynamiek van de buurt

Tijdens de bijeenkomst ‘Voortborduren op de buurt’ maakt de projectontwikkelaar graag kennis met de omwonenden. Verder wordt het beoogde proces besproken en worden de architecten voorgesteld. De bijeenkomst geldt als startpunt voor het onderzoek naar hoe de buurt verder ontplooid kan worden en wat de nieuwe ontwikkeling kan toevoegen aan de omgeving. Aansluitend is er een borrel.

Urban Fabric Development

Initiatiefnemer Urban Fabric Development ziet de bijeenkomst als het begin van het participatietraject met de buurt. Jan Thijs Klaassen: “Urban Fabric bouwt aan projecten die verder reiken dan de vierkante meters waarop ze zijn ingetekend. Voor ons start ontwikkelen met ontrafelen. We willen de dynamiek van de buurt en haar bewoners tot in de vezels begrijpen. Pas dan weten we wat we kunnen toevoegen aan het weefsel van de buurt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio