1.8 C
De Bilt

Vanaf oktober breicafé en breiles in Castricum

Op vrijdag 6 oktober start in Castricum het breicafé van Daisy’s Draad. “Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te breien. Je neemt je eigen werk mee.” Ook geeft Daisy breiles. Op 29 september is er tussen 19.00 en 20.30 uur de mogelijkheid om kennis te maken en vragen te stellen.

Op 12-jarige leeftijd leerde Daisy breien van haar oma. Inmiddels is dat meer dan 20 jaar geleden. “De laatste jaren heb ik zo veel plezier gehad in het breien van sokken, mutsen, truien, noem maar op. Dat wil ik graag delen met anderen.” Het atelier van Couture Classe Modevakschool, op de Bakkummerstraat 77 in Castricum, biedt een geweldige plek voor het breicafé en de breilessen.

Praten en breien tegelijk in het breicafé

Voor diegenen die het gezellig vinden om met anderen te kletsen en te breien, is vanaf 6 oktober plek in het breicafé. “Om de liefde voor breien te delen en hopelijk van elkaar te leren.” Inmiddels zijn er al wat aanmeldingen. Er is nog genoeg plek. Het breicafé is tegelijk met de breilessen op elke eerste en derde vrijdag van de maand van 19.00 tot 21.30 uur. Kosten zijn € 7,50 per breicafé, inclusief drinken en lekkers.

Breiles voor beginners en sokken breien

“Ik wil ook mensen op weg helpen. De breiles is er voor diegenen die nog nooit een breinaald hebben vastgehouden. Of voor wie dat heel lang geleden is. Je kunt het één keer komen proberen, of in drie keer de basis van het breien leren.” Ook kun je bij Daisy’s Draad leren hoe je sokken breit. Je leert in drie lessen twee soorten sokken breien. “Hiervoor is het wel handig als je de basis al kent.” Kijk voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden op www.daisysdraad.nl.  

Elke eerste en derde vrijdag van de maand breicafé en breiles

Vanaf 6 oktober is er elke eerste en derde vrijdag van de maand breicafé en breiles in atelier Couture Classe Modevakschool. Couture Classe Modevakschool is gevestigd aan de Bakkummerstraat 77 in Castricum. De avonden duren van 19.00 tot 21.30 uur. Voor drinken en lekkers wordt gezorgd. Graag van tevoren aanmelden via www.daisysdraad.nl. Vragen? Stuur een bericht naar daisysdraad@gmail.com. Daisy’s Draad is ook te volgen op Instagram via @daisysdraad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio