20.1 C
De Bilt

Veteranendag Beverwijk en Heemskerk op zondag 28 november

Beverwijk – Op zondag 28 november 2021 vindt de jaarlijkse Veteranendag plaats voor veteranen uit Beverwijk en Heemskerk. Tijdens de Veteranendag kunnen veteranen verhalen uitwisselen en elkaar weer live ontmoeten. Ook komt Niels Roelen spreken. Als majoor in het Nederlandse leger is hij diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Hij heeft meerdere boeken geschreven en was deze zomer te gast bij Radio 1.

Oproep voor Veteranendag

Alle bij het Veteranen Instituut in Doorn bekendstaande veteranen die in deze omgeving wonen, hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Niet van alle veteranen zijn de adresgegevens bekend. Veteranen in Beverwijk en Heemskerk die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, zijn ook van harte welkom. Bent of kent u een veteraan? Aanmelden kan per e-mail via communicatie@heemskerk.nl o.v.v. Veteranendag, door te bellen met het Klantcontactcenter van de gemeente via 14 0251 of door het online formulier in te vullen: www.heemskerk.nl/veteranendag.

Coronamaatregelen

Bij zalencentrum De Jansheeren gelden de coronamaatregelen. Zorg dat u een QR code (fysiek of digitaal) beschikbaar heeft voor toegang. Verder rekenen wij op ieders eigen verantwoordelijkheid om daar goed mee om te gaan. Heeft u klachten, blijf dan thuis. Houd afstand waar dat kan en houd rekening met elkaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio