18 C
De Bilt

Week van het Geld: extra aandacht voor hulp bij geldzorgen

Uithoorn – De twaalfde editie van de landelijke ‘Week van het Geld’ is maandag van start gegaan. De gemeente Uithoorn legt deze week in de lokale media duidelijk uit welke hulp en regelingen voor inwoners en ondernemers met een krappe beurs. Zo komen er deze week filmpjes en berichten op Facebook, Twitter en Instagram waarin onder andere wethouder José de Robles vertelt waar inwoners en ondernemers met financiële zorgen terecht kunnen. En waar zij recht op hebben.

De Robles: “We moeten als gemeente zoveel mogelijk communiceren over onze (minima) regelingen. Maar ook waar inwoners en ondernemers terechtkunnen voor hulp. Deze landelijke Week van het Geld is een mooie gelegenheid om daar extra aandacht aan te besteden.”

Houd de social media kanalen van de gemeente Uithoorn in de gaten. Informatie over de (minima)regelingen van de gemeente vindt u op www.uithoorn.nl/laatgeengeldliggen.

Week van het geld

De landelijke Week van het geld is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Het platform heeft als doel om mensen (met name kinderen en jongeren) voor te bereiden op een financieel zelfstandige toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio