20 C
De Bilt

Werkzaamheden begin Uiterweg Aalsmeer gaan de laatste fase in

Aalsmeer – Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 februari is er ’s nachts hard gewerkt om een damwand te plaatsen naast de Uiterweg ter hoogte van de Grundelweg. Deze werkzaamheden zijn volgens planning uitgevoerd. Hiermee heeft aannemer Van Gelder de eerste en tweede fase van de werkzaamheden afgerond en zijn alle nachtelijke werkzaamheden voor dit werk klaar.

Volgende fase Uiterweg

In de derde en laatste fase, van 12 februari t/m 23 februari, wordt de damwand afgewerkt met hout. Tijdens deze werkzaamheden is, op werkdagen tussen 07:00 uur en 17:00 uur, een halve rijbaanafzetting op de Uiterweg aanwezig tussen de Grundelweg en de Dirk Baardsebrug. Het verkeer wordt tijdens deze werkzaamheden om-en-om langs het werk geleid. Alle verkeersbewegingen blijven dan mogelijk maar korte wachttijden kunnen voorkomen.

Volg de werkzaamheden via de app

De actuele informatie over wegafzettingen en omleidingsroutes zet de aannemer in de VanGelderWerktApp. In deze app staat ook informatie over het ophalen vanhuisvuil, grofvuil, kleding, plastic, oud papier en de nood- en hulpdiensten.

De VanGelderWerktApp is onderdeel van de BouwApp. Deze BouwApp kunt u ook gebruiken om de laatste informatie te krijgen over dit project. Zoek in deze app op ‘project Uiterweg Aalsmeer’. De app is gratis te downloaden in de App Store of in de Google Playstore. Bezoek de website www.debouwapp.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio