14.5 C
De Bilt

Zomerlezen en vakantielezen met de Bibliotheek

Lekker vakantie. Tijd om tot rust te komen. Een lekker boek lezen bijvoorbeeld, dat zich afspeelt in je vakantieland. Een romantisch boek in Parijs, een spannende thriller in Scandinavië, of een mooi verhaal op het Italiaanse platteland. Of ben je liever actief bezig? Volg een leuke online cursus van de Bibliotheek. De cursus ‘Lekker in je vel’ bijvoorbeeld, of ‘Fotografie’. Of start een vrolijk vakantieblog met de cursus ‘WordPress’. Lekker vanaf je zomerverblijf, of gewoon thuis. 

Vakantielezen voor kinderen

Voor kinderen is er deze zomer Vakantielezen. Een spannend avonturenspel, met een reis door Avonturenland, Lachland, Sportmanië, Dierenrijk, Griezelkust en De Sprookjeseilanden. In elk land ligt een schat verstopt. Als alle schatten zijn gevonden, kan je meedoen aan de winactie. Iedereen kan meedoen aan het spannende spel, de winactie is speciaal voor alle kinderen tussen 5 en 10 jaar.

Nog geen lid

Ben je nog geen lid van de Bibliotheek? Voor volwassenen hebben we deze zomer een leuke actie. Als je lid wordt, krijg je een verrassingstas cadeau gevuld met 3 bibliotheekboeken die passen bij wat jij graag leest. Je kunt kiezen uit Spannende boeken, Romantische boeken of Literaire boeken. Je hoeft daarna alleen nog maar je tasje op te halen bij de o.a. de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen en je vakantie kan beginnen.

Ook voor kinderen hebben we een leuke actie: de Leesbingo. Maak van alle leesmomenten een foto en vul zo de bingokaart. Als de bingokaart vol is, kunnen ze in de Bibliotheek een leuke verrassing ophalen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek.

Meer informatie vind je op www.bibliotheekavv.nl/zomer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio