14.7 C
De Bilt

Zonnepanelenactie gemeente Uitgeest verlengd tot 18 februari

Uitgeest – Bent u er al uit: doet u mee met de zonnepanelenactie van gemeente Uitgeest? Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt u de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. De actie is nu verlengd. U kunt zich inschrijven tot 18 februari 2021.

Zonnepanelenactie

De gemeente Uitgeest ondersteunt samen met de lokale energiecoöperatie DUEC deze actie zodat u kunt bijdragen aan een toekomst met nieuwe energie voor Uitgeest. Daarnaast bespaart u met de zonnepanelenactie veel op de energiekosten, meer dan de rente op een spaarrekening opbrengt.

Gezamenlijke inkoop

Er is een gezamenlijke inkoop georganiseerd waarbinnen gecertificeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod op maat voor u maken. U kunt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Als u gebruik maakt van dit aanbod hebben particulieren ook het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Vraag direct uw offerte aan via www.duec.nl/actie. U kunt zich tot 18 februari 2021 geheel vrijblijvend inschrijven.

Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC)

Deze actie wordt gesteund door de lokale energiecoöperatie DUEC, een initiatief van inwoners die onze mooie gemeente willen verduurzamen. Iedereen die gebruik maakt van het actieaanbod krijgt ook een vrijblijvend lidmaatschap van DUEC voor de periode van één jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio