21.8 C
De Bilt

Zonnepanelenactie in gemeente Aalsmeer van start

Zelf energie opwekken met zonnepanelen is een goede manier om een huis te verduurzamen. Daarnaast scheelt het in de energiekosten. Er zijn veel aanbieders van panelen, dat kan het lastig maken om een goede keuze te maken. Om bewoners hierbij te helpen, organiseert de gemeente Aalsmeer dit voorjaar weer een zonnepanelenactie.

Aanschaffen zonnepanelen

De gezamenlijke inkoopactie maakt het eenvoudiger voor bewoners om panelen aan te schaffen. Onafhankelijke, technisch specialisten van het Regionaal Energieloket hebben voor deze actie een installateur geselecteerd met een kwalitatief goed aanbod.

Online informatiebijeenkomst 13 april

De actie start met een online informatieavond op donderdagavond 13 april van 19.30 tot 20.30 uur. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de zonnepanelenactie toegelicht en kunnen bewoners vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur. De bijeenkomst kan worden bijgewoond vanuit huis, via laptop of tablet. Meer informatie en aanmelden: www.regionaalenergieloket.nl/aalsmeer.

Na de informatiebijeenkomst kunnen bewoners zich inschrijven voor de inkoopactie. De installateur komt dan op afspraak langs voor een woningopname en een advies over onder andere de hoeveelheid en locatie van de panelen op de woning. Vervolgens ontvangt de bewoner een vrijblijvende persoonlijke offerte. Hierna kan hij besluiten of hij meedoet  met de actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio