14.7 C
De Bilt

12 april: Dorpsgesprek in Dieren

Hoe ziet Dieren er over 20 jaar uit? Over die vraag gaat de gemeente Rheden in een dorpsgesprek op 12 april met inwoners en ondernemers van Dieren om tafel. De resultaten van het ­gesprek worden verwerkt in een omgevingsvisie voor de hele gemeente.

Omgevingsvisie Rheden

De omgevingsvisie wordt een belangrijk document voor de toekomstige ontwikkeling van de gemeente Rheden. De omgevingsvisie gaat over allerlei onderwerpen, zoals wonen, werken, verkeer, natuur, landschap, energievoorziening, cultuurhistorie en nog veel meer. In de omgevingsvisie worden keuzes gemaakt over wat we willen behouden en versterken of juist willen veranderen. Wat is er nodig om onze dorpen in de toekomst aantrekkelijk en leefbaar te houden, hoe bereiden ons landschap voor op het veranderend klimaat en hoe versterken we onze lokale economie?

Dorpsgesprek

De gemeente Rheden wil hierover graag in gesprek met de inwoners van Dieren tijdens het dorpsgesprek op woensdag 12 april in de Ontmoetingskerk. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.rheden.nl/dorpsgesprek. Vrij inlopen is ook mogelijk tussen 16.00-18.00 uur en 19.00-21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio