5.5 C
De Bilt

Arnhems Meisje voor Hans de Vroome

Arnhem Als blijk van grote waardering voor zijn inzet voor de stad Arnhem, ontving voormalig wethouder Hans de Vroome vandaag een Arnhems Meisje uit handen van burgemeester Ahmed Marcouch. De Vroome was van 2012 tot 2018 gemeenteraadslid voor D66, waarvan de laatste vier jaar tevens vicevoorzitter. Een functie die hij met veel betrokkenheid vervulde. Op 30 mei 2018 werd hij wethouder voor de gemeente Arnhem. Deze functie bekleedde hij tot 31 maart 2021.

Hans de Vroome

De Vroome had als wethouder onder andere cultuur, jeugd en onderwijs in zijn portefeuille.Zo droeg hij bij aan goed onderwijs, bestrijding van onderwijsachterstanden en van vroegtijdig schoolverlaten. Hij werkte aan goede, adequate jeugdzorg. Hij was trots op al het moois dat cultureel Arnhem te bieden heeft en koesterde dat. Hij zette zich tijdens de coronacrisis maximaal in voor het ondersteunen van cultuur, evenementen en onderwijs, de sectoren die zeer hard werden getroffen.

uc?id=1EgFAQ7RvFI P0arT729 Rn8gHentXI6c
Arnhems Meisje voor Hans de Vroome. foto: gemeente Arnhem

Arnhems Meisje

Burgemeester Ahmed Marcouch: “Hans de Vroome kent Arnhem als zijn broekzak. Hij wist precies waar het naar zijn mening anders moest en nam daar als wethouder de verantwoordelijkheid voor. Hij zette zich met hart en ziel in voor de stad en werkte als wethouder betrokken en gepassioneerd voor de inwoners en de stad.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio