15.8 C
De Bilt

ATS van Dijk koopt kavel bedrijventerrein Lageweg Dreumel

Dreumel – Het bedrijventerrein in Dreumel mag weer een nieuwe ondernemer verwelkomen. Recentelijk is de zevende kavel verkocht aan Auto & Truck Service van Dijk.

 

Met een oppervlakte van 4.930 m2 heeft ATS van Dijk de grootste kavel op het bedrijventerrein Lageweg gekocht. Het bedrijf, gespecialiseerd in APK, diagnose, reparatie en onderhoud van lichte en zware voertuigen, is nu nog gevestigd aan de Margrietstraat in Dreumel. Binnenkort starten zij met de bouw van hun nieuwe locatie.

 

Wethouder Bos: ‘Twee jonge, Dreumelse ondernemers maken een prachtige stap en inspireren weer een nieuwe generatie voor het ondernemerschap’.

 

Naast deze verkoop zijn er verschillende opties genomen op kavels op de Lageweg. Momenteel is er zelfs een wachtlijst. Op het bedrijventerrein Veesteeg-Oost in Boven-Leeuwen hebben wij nog een aantal kavels beschikbaar. Een andere mogelijkheid is het vestigen van een bedrijf in een bestaand pand.

 

Ondernemers die zich graag vestigen op één van deze bedrijventerreinen kunnen contact opnemen met de heer W. (Willie) van de Kamp via T: (0487) 599 485 of E: wvdkamp@westmaasenwaal.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio