10.6 C
De Bilt

Balkon ingestort in Arnhem tijdens jaarwisseling: meerdere gewonden

ARNHEM – Aan de Kastanjelaan in Arnhem is rond middernacht een balkon ingestort waar veel jongeren op stonden. Zij waren druk met het vieren van oud en nieuw, toen de constructie van het balkon het begaf. Dat meldt omroep Gelderland.

Gewonden bij incident

De brandweer laat weten dat er zeker 10 jongeren op het balkon stonden toen het ongeval gebeurde. Een aantal van hen zijn hierbij gewond geraakt. Hulpdiensten waren spoedig ter plaatse, waaronder een aantal ambulances. De gewonden zijn eerst door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en daarna voor verder onderzoek afgevoerd naar het ziekenhuis.

Teveel personen

Vermoed wordt dat het gewicht van het aantal personen de constructie van het balkon heeft doen bezwijken, maar verder onderzoek moet de exacte oorzaak nog vaststellen. Het hekwerk van het balkon is aan de muur blijven zitten, maar de vloer had het begeven. Uiteraard waren alle feestvierders en omstanders enorm geschrokken. Over de precieze toestand van de jongeren die naar het ziekenhuis zijn gebracht, is nu nog weinig bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio