8.8 C
De Bilt
zaterdag, 25 maart 2023

Beginnerscursus hardlopen in Malden start op 15 maart

Malden- Op woensdag 15 maart start er weer een beginnerscursus hardlopen in Malden. Minder ervaren lopers en mensen die graag (weer) willen beginnen kunnen terecht bij LOL Malden. Met plezier en op een verantwoorde manier leren hardlopen staan centraal. Cursisten kunnen tot de zomervakantie wekelijks rekenen op deskundige begeleiding van een ervaren trainersduo. De cursus duurt tot en met woensdag 21 juni 2023. Daarna trainen deze lopers tot de zomervakantie gratis mee met de reguliere trainingen.

Kennismakingsbijeenkomst cursus

Op woensdag 15 maart van 19:00 tot 20:30 u is er een vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst aan de Lierseweg 2 in Malden. Bevalt het goed? Dan kunnen geïnteresseerden zich meteen inschrijven. Kosten zijn 65 euro.

Om aan te melden of voor meer informatie over deze cursus kan er contact opgenomen worden met Jeroen: 06-40 712 067 / leden@lolmalden.nl. Of kijk op www.lolmalden.nl.

Ruim 25 jaar loopplezier

Ruim 100 inwoners uit de regio Nijmegen, Heumen, Cuijk, Mook, Middelaar en Groesbeek lopen al met plezier bij LOL Malden. Sinds 1996 bestaat onze loopgroep al. Ons trainersteam bestaat uit Jeroen, Erik, Anke, Karin, Johanna en Stijn.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio