17.1 C
De Bilt

Boekenproeverij met leestips van Boekenpanel

Je kent het vast wel, je loopt in de bieb of de boekhandel, en hebt geen idee welk boek je moet kiezen. Tijdens de Boekenproeverij op maandag 4 april in Bibliotheek De Mariënburg krijg je leestips van boekenexperts.

Boekenproeverij

Tijdens de Boekenproeverij neemt een boekenpanel op het podium in de bieb plaats. Het panel bestaat uit boekverkoper Hanneke Lucassen (Dekker v.d. Vegt), universitair docent Engelse literatuur Usha Wilbers (Radboud Universiteit) en klantadviseur Hanneke Huidekoper van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Zij zullen enthousiast vertellen over hun favoriete boeken.

Boeken die al enige tijd geleden zijn gepubliceerd, maar opnieuw aandacht verdienen. Oftewel, de ‘pareltjes’ uit de collectie van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Leeskringleden en andere leesliefhebbers kunnen deze avond inspiratie opdoen.

Presentatie

De presentatie is in handen van stadsdichter Heidi Koren. Na afloop krijgen de bezoekers een boekje mee naar huis met de titels die deze avond zijn besproken, plus een groot aantal aanvullende leestips. De Boekenproeverij begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de balie in de bibliotheek of via www.obgz.nl/agenda. Voor bibliotheekleden en studenten kost een kaartje 6 euro, overige bezoekers betalen 8 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio