21.9 C
De Bilt
woensdag, 18 mei 2022

Cultuur en Erfgoedklimaat bevorderd door subsidie provincie Gelderland

In 2022 biedt Provincie Gelderland verschillende subsidieregelingen aan met de ambitie een bloeiend cultuur- en erfgoedklimaat te stimuleren. Verenigingen, instanties en professionals in de culturele sector kunnen zelf deze subsidies aanvragen.

Er zijn subsidies aan te vragen voor bijvoorbeeld het uitdragen en beleefbaar maken van een Gelderse thematische verhaallijn, voor talentontwikkeling van professionals in de culturele sector, de organisatie van grote artistieke producties en festivals, het versterken van historische organisaties (kleine musea) of het in stand houden van een molen of gemaal. 

Vanuit de gemeente

Gemeente Oldebroek wijst alle culturele en erfgoedverenigingen, -instellingen en -professionals graag op de subsidiemogelijkheden die de provincie biedt. Vanuit de gemeente wordt er in samenwerkingsverband een subsidieaanvraag ingediend voor het Cultuur en Erfgoedpact. Alles met het doel om onze lokale cultuur en ons lokaal erfgoed te versterken. Zeker in deze coronaperiode is steun in deze sector hard nodig.

Meer informatie over cultuur- en erfgoedsubsidies

Kijk voor alle provinciale subsidies op https://tinyurl.com/2x7pyw9u. Met vragen kunt u contact opnemen met Béa van den Brink, via tel. 0525 63 82 00 of per mail via BvdBrink@oldebroek.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio