8.6 C
De Bilt

De Geheugenbieb Wijchen

De Geheugenbieb Wijchen organiseert dinsdag 21 november van 13.30 – 15.30 uur in de Bibliotheek een inloopmiddag, waarbij twee medewerkers aanwezig zijn om te helpen met Sinterklaasgedichten schrijven, om een praatje te maken of voor informatie over het brein.

Aanmelden via bibliotheek-wijchen.nl

Sinds januari 2023 vind je in de Geheugenbieb Wijchen boeken, informatiefolders, geheugenspellen en een luisterend oor. Het is een fijne plek voor ontmoeting, informatie en activiteiten voor mensen met vragen over het brein of die willen werken aan een fit geheugen. De Geheugenbieb heeft een eigen plek in het midden van de Bibliotheek.

De Geheugenbieb heeft als doel iedere inwoner van het dorp te informeren over het brein en wat bijdraagt aan de ontwikkeling ervan. De Geheugenbieb wil een wegwijzer zijn voor diegenen (en hun naasten) waarbij het geheugen wat minder werkt. Op maat en bijtijds op de hoogte zijn van de juiste informatie of indien nodig ter ondersteuning van het vinden van een activiteit of begeleiding.

Meer informatie?
Neem dan contact op met Noor Jansen, sociaal werker MeerVoormekaar: n.jansen@meervoormekaar.nl

De Geheugenbieb is een samenwerking tussen de Bibliotheek Wijchen, MeerVoormekaar, ZZG-Zorggroep en GGD Gelderland-Zuid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio