16.7 C
De Bilt

De Week van Autisme 2018 met workshops en meer

Sint Anthonis – In het kader van de Week van Autisme organiseert de Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen een dag en avond rondom het thema autisme op woensdag 4 april bij Kleppenburg, Europlein 4,  Oeffelt.

Programma:

  • 14:00 uur tot 17:00 uur: een prikkel-ervaringstent, doorlopend diverse workshops (autisme en Brain Blocks) en een informatiemarkt waar je kennis kunt maken met verschillende organisaties rondom autisme en handige hulpmiddelen.
  • 19:00 uur tot 20:30 uur: de theatervoorstelling ‘Een indiaan in huis’. Een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. Voor iedereen die te maken heeft met kinderen en jongeren met autisme.

Inschrijven

Vrije inloop voor het middagprogramma. Je kunt je ter plekke inschrijven voor de workshops en deelnemen aan de ervaringstent. De informatiemarkt is gratis te bezoeken. Voor de workshops en de belevingstent hoef je je niet aan te melden en deze zijn gratis.

Voor de avondvoorstelling moet je je aanmelden via e-mail: samenwerkenautisme@gmail.com o.v.v. je naam en het aantal personen. Kosten:  € 2.50. Deze betaal je bij binnenkomst van de zaal.

Alle consumpties zijn voor eigen rekening.

 

De Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen bestaat uit: Aksent, Centrum Mantelzorg Land van Cuijk, Team Toegang Gennep, PGZ, MEE, GGZ en Unik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio