13.1 C
De Bilt

Down The Rabbit Hole in een goede sfeer verlopen

De 8e editie van Down The Rabbit Hole streek afgelopen weekend weer neer in Ewijk op de Groene Heuvels. Met 45.000 bezoekers kreeg de gemeente Beuningen er een ‘tijdelijk dorp’ bij. Het festival is goed verlopen, er was een prettige sfeer. 

Het weer was gelukkig beter dan vooraf voorspeld. De ‘rabbits’ trokken met veel zin naar het konijnenhol en de paar buien die vielen, mochten de pret niet drukken. De organisatoren en de gemeente Beuningen zijn zeer tevreden over het verloop van deze editie. Er is volop plezier gemaakt. Hulpverleners en – diensten hebben geen bijzonderheden (of incidenten) te melden. Alles verliep in een ontspannen sfeer. Vanuit de omgeving is een aantal meldingen binnen gekomen. Het gaat hierbij om 6 geluidsmeldingen en 3 meldingen over de verlichting.

Down The Rabbit Hole

Burgemeester Corry van Rhee – Oud Ammerveld (waarnemend): “Down The Rabbit Hole is alweer voorbij. We zijn trots op wat er is neergezet door de organisatie, vrijwilligers, verkeersregelaars en andere betrokkenen. Het is indrukwekkend hoe het terrein er uitziet, zo veelzijdig en creatief. Fijn dat alles zo goed is verlopen. Ik heb de festivalgangers zien genieten.”

Gevonden voorwerpen

Festivalgangers die iets kwijt geraakt zijn tijdens Down The Rabbit Hole kunnen vanaf vrijdag 7 juli een lijst met gevonden voorwerpen vinden op www.beuningen.nl/gevondenDTRH. Staat het verloren voorwerp op de lijst, dan kan de festivalganger contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 024 (maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur).

Festival

Het festival DTRH richt zich op een publiek dat geïnteresseerd is in alternatieve muziek. Naast muziek zijn er ook andere activiteiten zoals dansworkshops, lezingen, een kunstprogramma en vele verrassende interventies op het festivalterrein. Bezoekers konden alleen 3-dagenkaarten kopen inclusief campingticket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio