9.8 C
De Bilt

Echtpaar Minnen-de Frel ontvangen felicitaties voor 60-jarig huwelijk

Op maandag 25 juli bracht burgemeester Agnes Schaap een bezoek aan Ria en Gerrit Minnen-de Frel in Doorwerth, ter ere van hun 60-jarig huwelijk. Ria is geboren in Leersum en ging studeren in Leiden als verpleegkundige. In die tijd was het gebruikelijk om dan intern te gaan wonen.

Na die tijd werkte ze anderhalf jaar als verpleegster in een revalidatiecentrum. Gerrit is geboren en getogen in Wageningen en heeft 45 jaar in de apotheek gewerkt. Toen ze 65 jaar geleden gingen trouwen stopte Ria met werken en richtte ze zich op het huishouden en de kinderen.

Echtpaar Minnen-de Frel

Het echtpaar Minnen-de Frel heeft veel van de wereld gezien, vooral de landen in Azië hadden hun voorkeur. Zo hebben ze een bezoek gebracht aan Thailand, Vietnam, Dubai, Indonesië, Singapore. Grappig genoeg waren de reizen vaak in het verre Oosten, maar hebben ze de Waddeneilanden nooit bezocht.

Toch was er ook een grote liefde voor reizen dichterbij, op de camping in Duitsland stond 60 jaar de caravan. Ze stonden daar zelfs met twee caravans om de kinderen en kleinkinderen te ontvangen. Met het stijgen van de leeftijd, zijn ze hiermee gestopt. Ze genieten er nog steeds van om tijd door te brengen met die kinderen en kleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio