13.9 C
De Bilt

Eerste paal nieuwe vestiging Exonet B.V. in de grond

Zevenaar – Op woensdag 21 november 2018 is de eerste mortelschroefpaal voor de nieuwe huisvesting van Exonet B.V op BusinessPark 7Poort in de grond geboord door de eigenaren van Exonet Robin Mulder en Jesper Weiland. Een afvaardiging van Exonet, bouwbedrijf Welling en de gemeente Zevenaar was aanwezig bij het moment. Welling neemt de bouw van het moderne kantoorpand op de kavel van 2.645 m² op zich. Het voornemen is om het in de zomer van 2019 op te leveren.

 

“Dit is weer een mooie mijlpaal voor de toekomst van Exonet, daar zijn we hartstikke trots op. Daarnaast is het natuurlijk leuk om nu de eerste zichtbare acties te zien”, aldus de heren Weiland en Mulder.

 

Durven ondernemen

Exonet is sinds haar oprichting in 2002 specialist op het gebied van ‘Managed hosting’ en biedt servers waarop (internet)bedrijven kritische websites en applicaties kunnen draaien. Inmiddels telt Exonet 17 medewerkers en beschikt het over meerdere ISO-certificeringen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging. Acquisiteur Werner Meijer is blij met de nieuwkomer op 7Poort: “Het zijn jonge ondernemers die kleur geven aan Businesspark 7Poort, een voorbeeld voor velen. Durven ondernemen gericht naar de toekomst. Dat past bij de visie van 7Poort.”

in de grond

 

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Een belangrijk aspect aan het nieuwe kantoorpand is duurzaamheid. Het beschikt straks over onder andere zonnepanelen en laadpalen voor de elektrische auto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio