11.8 C
De Bilt

Voor iedereen een fiets: Gemeente Rheden en Jeugdfonds Sport en Cultuur slaan handen ineen

Rheden – Maar liefst 7.500 euro is er voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland opgehaald door Stichting Geef en Deel Door. Met de opbrengst wordt deze zomer de actie ‘Voor iedereen een fiets’ opgezet. Een kind, waarvan ouders/verzorgers onvoldoende financiële mogelijkheden hebben, kan een aanvraag doen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor een gratis fiets. Het formulier voor het indienen van een aanvraag is te vinden op Sport in Rheden | Voor iedereen een fiets in de sportzomer van 2024

Dankbaar

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland is enorm dankbaar voor het prachtige bedrag dat is opgehaald door de stichting Geef en Deel Door. Helaas is een eigen fiets niet vanzelfsprekend voor ieder kind. Niet elke ouder kan zich een fiets veroorloven voor zijn of haar kind. Een fiets hebben is noodzakelijk om mee te kunnen doen, om naar je vriendjes of vriendinnetjes te kunnen fietsen of naar je sportclub. Met deze geweldige opbrengst kunnen we in samenwerking met de gemeente Rheden straks heel veel kinderen blij maken. Zeker in deze tijd, met na de coronacrisis nu ook de inflatie hebben steeds meer kinderen onze hulp nodig. En die hulp bieden wij graag!

Jeugdfonds Sport & Cultuur: laat alle kinderen meedoen!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen tussen de 0 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen kunnen sporten bij een vereniging of een culturele activiteiten kunnen doen, bijvoorbeeld muziekles, theateractiviteiten of schilderen. Dat is belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Ze leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen toeneemt.

Meer weten over het fonds? Kijk op jeugdfondssportencultuur.nl/gelderland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio